Bli inspirert til båt-innredning i stua

Det er kanskje ikke interiør du er ute etter å tenke på når du pusser båten før sesongen. Det kan faktisk være at du ønsket å komme deg bort fra å tenke på hus og hjem. Bare la tankene fly av gårde over vannkanten utover et enormt hav.

Men det er når du kommer til deg selv og legger båt-magasinet på stuebordet at det går opp for deg. Du kan innrede båten akkurat som hjemme. Det er da du kan få med deg kona og seile kloden rundt. I hvert fall rundt om i skjærgården med klassiske og morderne stue tepper fra Trendcarpet.

Hvorfor føle seg som hjemme

Det er mange grunner til at båtlivet er best. Det er et fint avbrekk i hverdagen og det er noe helt annet. Men båter er også hjem for dem som liker en lengre tur. Det kan være en liten Norgesturné langs kysten, eller det kan være en svipptur innom Sverige. Det kan være turer langt til havs, til en øy langt der ute. På overfarten skal man også ha et normalt liv. Da er det godt å føle seg som hjemme.

Klassiske stuetepper

Et juteteppe er det som skal til for å gjøre det hjemmekoselig i båten. Når dørken ikke holder seg i ro, da må man sikre selv et gulvteppe med friksjons-duk. Det er som en fillerye med striper. Innred båten som om det var ditt hjem.

Moderne stuetepper

De mest moderne stue teppene selger veldig godt. Det er ikke rart, da de kombinerer ulike stiler og forskjellige materialer. De er rektangulære og de har mange mønster. Moderne stue tepper kan gi deg inspirasjon til å begynne å pusse på båten igjen.

Hvorfor gi hjemmet en maritim innredning

Men det er ikke sikkert kona er like ivrig på å kunne ut på bøljan blå, uten henne er du ingenting. Men du kan jo overraske henne med innkjøp av møbler og interiør. Med maritimt snitt. Det kan være redningsbøye og anker, det kan være tapet med havfugl. Men det kan også være stue tepper med tydelig påskrift. De blå teppene vekker de bølgende følelsene.

Bølgende tepper

Man må forsøke å finne ut hva som minner om havet. Er det solnedgangen eller fiskeværet? Er det seilduken eller skroget? Alt som gir dine tanker en etterlengtet frihet vil gi deg glede. Det er ikke sikkert stua di er rette plassen, men hva med hjemmekontoret? Eller treningsrommet?

Sprøytende tepper

De teppene som vekker tanker om sjøsprøyt ser frådende ut på gulvet. De har spennende påtrykk som minner om hav, bølger, båtliv. Det nærmest dunster av salt sjø. Sprøytende tepper har mange former, men først og fremst er de runde eller rektangulært.

Du må bare komme deg i båten

Igjen får noen kontakt med deg der du sitter å leser i båt-magasinet. Det er nesten alt du tenker på foruten mat. Du må bare få på deg klærne og komme deg i båten. Finn inspirasjon i alt du ser, men først og fremst hjemmet. Det er her du hører hjemme, i båten!