Seilerparadis over hele verden

 

Hvor i verden finner man de beste forholdene for seiling? Enten du er en fersk nybegynner som kanskje akkurat har meldt deg på kurs, eller om du er en dreven seiler med lang fartstid på bølgene; her vil du finne noen gode ideer til hvor din neste seilerferie eller regatta skal finne sted.

Kroatia

Kroatia er kjent for sin vakre kyst som strekker seg langs Adriaterhavet. Med azurblått hav og et stabilt og varmt klima er dette et godt egnet sted for å teste seilerferdighetene – enten du er fersk eller dreven i gamet. Det gunstige prisnivået er vel heller ikke å forakte. Prøv steder som Makarska, Dubrovnik og Zadar for en uforglemmelig opplevelse. Dersom du ønsker å koble av og ankre opp i noen dager, kan Kroatia by på noen av Europas vakreste strender.

De britiske Jomfruøyer

Dersom du ønsker å reise utenfor europeisk høysesong, er Karibien et sikkert valg. På De britiske jomfruøyer, som består av fire ulike øyer, kan du boltre deg i krystallklart, turkist vann og kritthvite strender. Ønsker du et avbrekk, er de mange strendene, samt den regnskogdekkede nasjonalparken Sage Mountain verdt å sjekke ut.